Akkumulátor teszter

Termékek száma oldalanként
Rendezés

Banner BBT HD1 akkumulátor teszter

Banner BBT HD1 nagy teljesítményű akkumulátor teszter nyomtatóvalA  BBT HD1 akkumulátor teszter..

112.550 Ft Nettó ár 88.622 Ft

Bosch BAT 131 akkumulátor teszter

Bosch BAT 131 akkumulátor teszter A Bosch BAT 131 akkumulátor teszter tökéletesen alkalmas 6 és..

256.032 Ft Nettó ár 201.600 Ft

Modern vizsgálati technológiával a műhely szaktudásának növeléséért A járművek minden egyes új generációjával szélesedik az elektromos és elektronikus rendszerek köre, melyek egyre inkább átveszik a mechanikus és hidraulikus részegységek szerepét. Azok a tulajdonságok, melyek a vásárlók kedvében járnak a növelt vezetési komfort és termékminőség területén egyszersmind teljesen új követelményeket is támasztanak a műhelyekkel szemben. A járműtechnológiában bevezetett innovációk, mint pl. a CAN-busz adatátvitel, illetve az új törvényi szabályozók eddig sohasem látott diagnosztikai szakértelmet kívánnak meg a javítás és járműfenntartás területén. A holnap műhelyének meghatározó eleme: a rendszerek hálózata A jövő autóiban összetett rendszerek egymásba fonó- dó hálózatát találjuk. Ebből következően az alkatrészek cseréje sem lehetséges anélkül, hogy teljes diagnosztikai jármű információkkal ne rendelkeznénk

Az akkumulátor – az innovatív jármű-részegységek energiaellátásának központja Az akkumulátorok szervize szintén hatalmas feladat elé állítja a mai tesztkészülékeket. A töltési folyamatnak a szenzorok hibás működéséhez vezethető feszültségcsúcsoktól mentesnek kell lennie. A Bosch akkumulá- tor-töltői lehetővé teszik az indítóakkumulátorok védett módon történő töltését akkor is, amikor azok a jármű- ben beszerelt állapotban vannak. A nagy erőtartalék biztosítja a sikeres indítási segédletet akár szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is.

Amikor egy akkumulátor töltöttségi szintjét vizsgáljuk, a rugalmas felhasználhatóság rendkívüli jelentőséggel bír: a Bosch akkumulátor-teszterei bárhol lehetővé teszik a 12 V-os akkumulátorok, valamint a 12 V-os névleges feszültségű generátorok gyors és egyszerű vizsgálatát.