IOBD2

Termékek száma oldalanként
Rendezés

iOBD2

iOBD2Az iOBD2 adapter egy autó diagnosztikai eszköz, amely vezeték nélkül kapcsolódik mobiltelefonho..

25.000 Ft Nettó ár 19.685 Ft

IOBD2

Az iOBD2 adapter egy olyan eszköz, amivel vezeték nélkül ellenőrizheti, vizsgálhatja gépjárművét. Bluetooth-on keresztül kommunikál okostelefonjával vagy  táblagépével. Az adapter folyamatosan és élőben olvassa ki az adatokat, amit telefonján jelenít meg. Az iOBD2 támogatja az Apple és Android eszközöket egyaránt. Ezzel az innovatív adapterrel, hibakódot olvashat, törölhet, menetteljesítményt, üzemanyag fogyasztást, gyorsulást mérhet, élő adatokat olvashat az autója vezérlőegységéből. Alkalmas hibák keresésére, útvonalak elemzésére.

Univerzális eszköz minden gépjármű számára. Magyar nyelvű program segíti a használatot. OBD2 szabványban támogatott motor körüli adatok folyamatos olvasására képes. Gyorsulás, lassulás és rugalmasság mérésre is alkalmas. A hibakód és pillanatfelvétel adatok olvasását, törlését is elvégzi. Járműgyártó specifikus 6-os mód tesztet és üzemanyag szellőztető rendszer vizsgálatot is végre lehet hajtani. Egyéb kényelmi funkciókat is tartalmaz a program, úgymint a szélvédőre tükrözhető kijelzés (HUD), testre szabható virtuális műszerfal, riasztások beállítása. Az OBD2 szabványról lentebb olvashat.

Professzionális eszköz, BMW gépjárművek szervizeléséhez, ellenőrzéséhez. Autóban található összes vezérlőegység, úgymint, benzin, dízel motorvezérlés, váltóvezérlés, indításgátló, üzemanyag szivattyú, sebességtartó, multifunkciós kormány, menetstabilizáló elektronika, keréknyomás érzékelő, nyitható napfénytető, memóriás ülés, légkondicionáló, navigáció, rádió, műszerfal, tetőnyitó elektronika, lámpavezérlés, központi elektronika olvasása, hibatároló törlése. Lehetőség van a motorolaj, fékbetét, gyújtógyertya, fékfolyadék, hűtőfolyadék, dízel részecskeszűrő és karbantartás intervallum számláló olvasására, visszaállításra. Bizonyos modelleknél kiolvassa az alkatrész százalékos állapotát, a még megtehető kilométert, a következő csere várható időpontját. A program a kézi számláló visszaállításban is segítséget nyújt. Régebbi típusoknál SIA (Service Intervall Anzeige) visszaállítás is lehetséges, ahol üzemanyag felhasználás alapján állapítja meg az intervallumokat.