Motul - Korszerű és előre mutató - Új külső megjelenésű hordók és kartondobozok

Posted by Angela 2016. 08. 08. 0 Comment(s) Motul versenysport hírek 2016,

Korszerű és előre mutató

Új külső megjelenésű hordók és kartondobozok


Fig. 1

 

 

 

Megalapítása óta mindig is tisztában volt a Motul saját értékeivel, így az innovativitásával és az eredetiségével. Így aztán egyáltalán nem hat a meglepetés erejével, hogy ezek az értékek tükröződnek a márkát érintő minden területen, beleértve a termékek külső megjelenését is.

 

Most aztán itt van a hordók és a kartonok új dizájnja!  A Motul már hosszú ideje a kenőanyag iparág kulcsszereplője a jármű és az ipari kenőanyagok területén is. Ez pedig – a mesterségbeli tudás és a hozzá kapcsolódó technológia -  mostantól még erőteljesebb kifejezést kap az új megjelenésben.

Az új termékcsomagolás közös elemeként a Motul esetében hitelesnek gondolt piros színt választották a járműkenőanyagok, illetve a fehéret a MotulTech ipari termékek számára. Az alapszinek kiegészítését szolgálják a Motul alapértékét és a műszaki jelleget szimbolizáló vonalrajzok.

A Motul és a MotulTech fémhordóin, továbbá a Motul különböző méretű piros kartondobozain összesűrítve jelennek meg az új csomagolás jellegzetes, innovativ formái. A cikkszámok természetesen változatlanok maradnak, ami érvényes a Factory Line, Motorsport Line, MC Care Line és Classic Range termékcsalád elemeire is.

Az új megjelenési forma gyártása június elején kezdődött és ez a csomagolás fokozatosan fog megjelenni minden földrészen. Értelemszerűen egy átmeneti időre azonban szükség van a következő hónapok során. A világ legnagyobb autóipari beszállítói vására, a szeptember közepén rendezendő Automechanika rendezvény lesz az új dizájnú megjelenés bemutatójának helyszíne. Addig kéretik minden importer, ne tegyék közhírré sem a sajtóban, sem a közösségi médiákban ezt az információt.  A viszonteladók ugyanakkor időben kaphatnak tájékoztatást a változásról.


Fig. 2

 

  1. A piros hordók és kartonok a fehér felirattal az autós és motoros termékeket érintik, míg a fehér alapszínű, piros feliratos MotulTech hordók az ipari termékeket jellemzik.
  2. A korszerű, dinamikát tükröző Motul és MotulTech termékek kinézete.

 

 

A Motulról

A Motul a kenőanyag ipar élmezőnyébe tartozó,  jelentős múlttal rendelkező vállalat. Termékeit autókereskedéseken, műhelyeken és egyedi kereskedelmi csatornákon keresztül forgalmazza, ügyelve azok hitelességére. A kenőanyag szegmens élcsoportjába tartozván a Motul az autó és  motorkerékpár szegmens, továbbá más jármű típusok  számára fejleszt, gyárt és forgalmaz kenőanyagokat. Mindezen felül a kenőanyag ipar specialistájaként ipari célra is készít kenőanyagokat MotulTech részlege révén. A Motul elismert márka a szintetikus termékek fejlesztőjeként. A Motul meglehetősen korán, már 1971-ben piacra lépett az első 100%-ig szintetikus autós motorolajjal, amely a 300V nevű termék volt és ami a repülőgép gyártásból ismert észter technológiát ültette át a mindennapi használatba. Az évek során a Motul hatalmas tapasztalatra és tudásra tett szert sok versenycsapat és járműgyártó hivatalos kenőanyagos támogatójaként. Velük együttműködve fejleszti és tökéletesíti  technológiáját a motorsport jövője érdekében. Szakértelmét és tapasztalatát hasznosítva a Motul mind nemzetközi, mind pedig országos szinten sok csapat támogatásában vesz részt.

 

Leave a Comment