CTEK - XS 0.8 motorkerékpár akkumulátor töltő 12V/0,8A

CTEK - XS 0.8 motorkerékpár akkumulátor töltő 12V/0,8A

CTEK - XS 0.8 motorkerékpár akkumulátor töltő 12V/0,8A

Egyedülálló technológiával rendelkezik és tökéletes a kisebb méretű 12 V-os akkumulátorok töltéséhez, ilyenek  például  a motorkerékpárok, jetskik és a fűnyírók. Az egyedi kijelző segítségével a felhasználó a teljes töltési folyamatot nyomon követheti. A CTEK XS 0.8 egy kompakt, teljesen automatikus  töltő, amelynek használata a 12 V-os 1.2–32 Ah akkumulátorok töltésére, vagy karbantartó töltésre is alkalmas.

Az egyedi kijelző segítségével a felhasználó a teljes töltési folyamatot nyomon követheti. 


KÖNNYŰ TÖLTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

A CTEK töltők kihozzák a maximumot akkumulátora élettartamából egy 4-8 lépéses egyedi töltési folyamat segítségével. A töltők folyamatosan figyelik az akkumulátor állapotát. Szükség esetén pedig végrehajtják a megfelelő műveletet: szulfátlanítás, regenerálás, töltés, helyreállítás és karbantartás. A CTEK töltők szabályozzák a töltőfeszültséget az érzékeny és drága elektronikai alkatrészek védelme érdekében.

Egyes CTEK töltők a mélymerülésbe került akkumulátorokat is képesek helyreállítani és újra életre kelteni. Vannak olyan töltőink is, amelyek olyan funkcióval rendelkeznek, hogy Ön a programbeállítások elveszítése nélkül is kicserélhesse járműve akkumulátorát. Az akkumulátortöltő csatlakoztatása után nyugodtan megfeledkezhet arról, hogy meddig kell töltenie az akkumulátort, illetve az elszulfátosodik-e. Akkumulátortöltőink automatikusan gondoskodnak mindenről. 


• Akár 32 Ah-s akkumulátorok töltésére is alkalmas. Nagyméretű, akár 100 Ah-s akkumulátorok karbantartására is alkalmas.

• A teljesen automatikus, 6 lépéses töltési folyamat része a szabadalmazott szulfátlanítási és impulzusos karbantartási program.

• Kompakt, masszív kialakítás – csepp- és porálló (IP65 védelmi szint).


MŰSZAKI ADATOK:

Feszültség: 14,4 V

Töltőáram: Max. 0,8 A Töltő típusa 6 lépéses, teljesen automatikus töltési ciklus

Akkumulátortípus 12 V-os ólom-sav akkumulátorok

Akkumulátorkapacitás: 1,2-32 Ah karbantartó töltés max. 100 Ah-ig

Szigetelés IP65 (csepp- és porálló)

 

A CTEk akkumulátor töltőt 5 év garanciával hozzuk forgalomba -autoalkatreszaruhaz.hu
Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő

[autoalkatresz]

25.000 Ft felett ingyenes szállítás

  • : 1996
  • Gyártó: CTEK
  • Cikkszám: CTEC XS 56-840
  • Készletállapot: Készleten
  • 12.700 Ft
  • Nettó ár: 10.000 Ft