Kärcher gőztisztító SC 3

Kärcher gőztisztító SC 3

Kärcher gőztisztító SC 3

A Kärcher SC 3 készüléke korának leggyorsabb gőztisztítója. Mindössze 30 másodperces felfűtési idővel az SC 3 készülék egy pillanat alatt elindítható. A gyorsan és folyamatosan tölthető víztartály lehetővé teszi a megszakítás nélküli munkavégzést, és sok időt takarít meg. Ezen kívül az alkalmazott vízkőeltávolító önállóan gondoskodik a vízkő eltávolításáról, amivel automatikusan megnő a készülék élettartama.

A Kärcher SC 3 gőztisztítója teljesen vegyszermentesen tisztít, és majdnem mindenhol alkalmazható, mindenféle kemény háztartási felületen. Ezekről a felületekről a készülék eltávolítja a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-át.

A tartozékok széles választékával a csempék, főzőlapok, páraelszívók és még a legkisebb rések, a legmakacsabb szennyeződések is higiénikusan tisztíthatók. Az optimális ergonomikus kialakításról a Comfort padlótisztító fej gondoskodik, melynek rugalmas csuklójával garantált a tökéletes tisztítási eredmény. A gőz intenzitása a kétfokozatú gőzszabályozásnak köszönhetően a felületnek és a szennyeződésnek megfelelően tökéletesen beállítható.

További tartozékok: tartozéktároló rekesz és parkolóállás a padlótisztító fejhez.

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő

[autoalkatresz]

25.000 Ft felett ingyenes szállítás

  • : 772
  • Gyártó: Kärcher
  • Cikkszám: 1.513-000.0
  • Készletállapot: Nincs készleten, rendelhető
  • 48.650 Ft
  • Nettó ár: 38.307 Ft