Led menetfények

Termékek száma oldalanként
Rendezés

Osram LEDDRL 301 PX-5 5 ledes nappali menetfény

Osram LEDDRL 301 PX-5 (5 ledes nappali menetfény)Vonzó dizájn és dinamikus megjelenés a kor szel..

19.990 Ft Nettó ár 15.740 Ft

Osram LEDDRL102 nappali menetfény

Osram LED-es nappali menetfény - dizájn és biztonságVonzó dizájn és dinamikus megjelenés a kor s..

28.886 Ft Nettó ár 22.745 Ft

Osram LEDFOG201

LEDFOG201 12V-os ledes ködlámpa A Standard 90 mm-es ködlámpa helyére szerelhető Osram L..

24.900 Ft Nettó ár 19.606 Ft

Osram autó izzó kereső - Találja meg a megfelelő izzót az autójához!


OSRAM autólámpák - egyszerű módja annak, hogy egy vonzó autó még jobban nézzen ki!

A dizájnra fogékony autósoknak egyre több választási lehetőségük van, hogy járművüknek a világítással adjanak modern megjelenést. A matt üveget egyre ritkábban használják lámpaburaként. Ennek az az oka, hogy láthatóvá tegyék a világítástechnikai megoldásokat.  Az OSRAM dizájn lámpákat nem csak fénytechnikai szempontból, hanem a vizuális hatások szempontjából is optimalizálták.

Az autó és a varázslatos fény együtt különösen hatásos. Csak a megfelelő fény teszi a dizájnt valóban teljessé. A tökéletes autótartozék, amely mindenki pillantását megragadja és az utazás élményét teszi egyedivé.

 

 

 

 

 

 

 

 

A biztonság alapvető emberi igény. A rossz látási viszony a közúti balesetek egyik leggyakoribb oka.  "Több fény, jobb látás, nagyobb biztonság" - ez egy fontos megállapítás minden járművezető számára, függetlenül a nemtől, a kortól, a legújabb járműdivattól vagy a kifutó trendektől. Az OSRAM a "Látni és látszani" mottó szellemében az éjszakai és a nappali vezetéshez kifejlesztett innovatív lámpacsaládokkal járul hozzá a közúti közlekedés biztonságához.

A bekapcsolt fényszóró melletti vezetés az Ön biztonságát szolgálja. Látni és látszani a nappali fényszóróval (DRL) történő vezetés hatékonyan véd a balesetek ellen.

Európai tanulmányok egész sora bizonyítja a nappali világítás előnyeit:

A nappali fényszóró (angol rövidítéssel: DRL) lerövidíti a reakcióidőt, és egy uniós tanulmány szerint 58%-ban megelőzi a súlyos sérülésekkel járó baleseteket

A DRL-el közlekedő járművek korábban felismerhetők, különösen nehéz fényviszonyok között (alacsony napállás, vakító fény, magas házakkal szegélyezett utcák), vagy a fény és árnyék gyakori váltakozása esetén ("alagút effektus" az erdőkben és az utcákon)

A szembejövő járművek távolsága pontosabban becsülhető. A mozgó, kanyarodó, illetve várakozó járművek közötti különbség sokkal könnyebben felismerhető - különösen a gyermekek és az idős emberek esetében.

Határozat az egész EU-ra kiterjedő szabályozásról

A vizsgálatok egyértelmű eredményeire, és több uniós ország tapasztalataira való tekintettel az EU úgy döntött, hogy első lépésként, 2011. februártól kezdődően minden új személygépkocsit és kisteherautót nappali világítással kell felszerelni. Az első gyártók egyes modelleket már jelenleg is automatikus nappali világítással kínálnak, standard felszerelésként