D2S izzó

Termékek száma oldalanként
Rendezés

Osram D2S cool blue intense 12V 35W izzó

Osram D2S cool blue intense 12V 35W halogén izzóAz Osram H4 Cool Blue Intense halogén izzó ..

25.610 Ft Nettó ár 20.165 Ft

Osram D2S cool blue intense xenarc autó izzó

Osram D2S cool blue intense xenarc 12V 35W autó izzó - Látni és Látszani a legfontosabb!XEN..

12.710 Ft Nettó ár 10.008 Ft

Osram autó izzó kereső - Találja meg a megfelelő izzót az autójához!


Az emberi szem éjszaka mindössze 5%-kát érzékeli annak, amit nappali fényviszonyoknál. Rossz fényviszonyoknál a szem sokkal gyorsabban fárad. A modern gépjárműfényforrások azonban nagymértékben javíthatják a rossz időjárás vagy az éjszakai sötétség miatt uralkodó kedvezőtlen fényviszonyokat.

Következtetés: a fény nagyban növeli a biztonságot.

Éjszaka a gyalogos már kilométerekről észreveheti az autó fényszóróit, függetlenül attól, hogy a gépkocsiban jobb vagy rosszabb minőségű izzók vannak, de a gépkocsivezető csak akkor fogja észlelni a gyalogost, amikor a fényszóró fénye visszatükröződik annak ruhájáról vagy testéről, ezért a gyalogos és a gépjárművezető biztonsága szempontjából is kulcsfontosságú a megfelelő világítás alkalmazása az autóban.

Átlagosan 1–1,5 másodpercre van szüksége egy gépjárművezetőnek ahhoz, hogy felismerje a veszélyhelyzetet, pl. egy embert az úttesten.

A fékpedál megnyomásától a jármű teljes megállásáig további 0,2–0,4 másodperc telik el: a fény életet menthet.

Fényforrásaink igazi “Éjszelídítők”, melyeknek köszönhetően a gépkocsivezető minden eddiginél jobban megvilágított képet kap az előtte álló útszakaszról. Mindez a nagyobb fénymennyiség és az autót megelőző hosszabb fénynyaláb eredménye.