Audison TH 1.5 II Violino Magas-sugárzó hangszórópár, 200W

Raktáron 1 pár

Az Audison TH 1.5 II Violino egy rendkívüli magas-sugárzó pár, amely egy 34 mm-es CCAW egyrétegű hangtekercset tartalmaz, amely a könnyű súlyt, az alacsonyabb frekvenciákkal való stabilitást és a sokoldalú zenei felhasználhatóságot jelenti.


A rendkívül nagy teljesítményű, egyedi N38 „H-minőségű” neodímium mágnes, az úgynevezett REN külső mágneses gyűrű 1,67 Tesla értéket képes biztosítani. Ez kiváló dinamikus választ és a nagyon alacsony torzítást eredményez a teljes frekvenciatartományban.


Az exkluzív levegő-töltő rendszert kapott, amelynek rezonanciafrekvenciája 800 Hz alatt van, a szűrés, amely 1,5 kHz-es és 12dB/oktávon szabályozható. A 38 mm-es Tetolon Dome, szabadalmaztatott, selyem és pamut felhasználásával készült membránt, széles karakterisztikával, lézeres vibrométer szkenneléssel és Finite Element Analysis elemzési módszerekkel optimalizálták a tökéletes hang visszaadás érdekében. Széles frekvencia átvitel, akár 26 kHz, és optimalizálva van az off-axis telepítéshez.


A rendszer kétféle elektro-akusztikus elhelyezési lehetőséget tartalmaz: beépítő doboz vagy beépítő lemez a legmagasabb minőség, valamint az autós beépítési lehetőségeknek megfelelően.


A TH 1.5 II Violino teljes fémszerkezetének minden része megegyezik az Audison TH 1.5 II magas-sugárzóéval.


A FEM (Finite Element Method) optimalizált előlap és az első rácsozatok javítják a hang áramlását. Az Audison eID technológia a TH 1.5 II nyomon követhetőséget biztosítja a gyártástól a tulajdonosig.

A TH 1.5 II Violino High End magas-sugárzópár 200W maximális teljesítménnyel, 93dB érzékenységgel rendelkezik.

-9%
Bolti ár: 307 989 Ft
Online ár: 279 990 Ft
Kezdete: 2024.07.12  
Az Online ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
OTP Hitelkalkulátor - 12-48 hó 27,9% THM konstrukció