G3 Ferrari G10006 EVO DELIZIA Pizza sütő (piros)

Raktáron 25 db

HÁZI PIZZA, MINT A LEGJOBB PIZZERIÁBAN G3FERRARI DELIZIA RED-VEL


Pizzára vágysz? Nem kell Olaszországba utaznod, hogy teljes illatában és ízében élvezzed az eredeti olasz pizzát, mert a G3Ferrari Delizia Pizza elektromos sütővel akár otthon is elkészítheted. Az eredeti G3 Ferrari Forno Pizza a pizzasütők királya, hiszen a gyártónál fejlesztették ki elsőként még az 1980-as években és a világ pizzakészítő gépeinek rangsorának élén áll. Csak ki kell próbálnod, hogy megértsd, miért!


Ha szereted az igazi nápolyi pizzát, tudod, hogy a tészta és a hozzávalók nem minden. A sütés alapvető szerepet játszik a jól sült pizzaalap jellegzetes aromájának és a tészta megfelelő ropogósságának elérésében, amelyet a legjobb olasz pizzériákban is készítenek. A Forno Pizza Deliziával készített pizzát a kifogástalan sütéséről ismerheted fel, amely anélkül teszi illatossá és ízletessé az alapot, hogy kiszárítaná a feltéteket.


400°C-on, CSAK 5 PERC KELL, HOGY A PIZZA TÖKÉLETES LEGYEN!

-9%
Bolti ár: 50 589 Ft
Online ár: 45 990 Ft
Kezdete: 2024.07.14  
Az Online ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
OTP Hitelkalkulátor - 12-48 hó 27,9% THM konstrukció