Powersports AGM akkumulátor

varta akkukereső

Tovább
 

Függetlenül attól, hogy milyen járműve van, mi rendelkezünk a hozzá megfelelő akkumulátorral. Tekintse meg hogyan lehetnek VARTA® Powersports akkumulátoraink segítségére, hogy a járművei csúcsformát hozzanak, legyen az akár motorkerékpár, ATV, UTV, jet ski, robogó, hójáró vagy a legmodernebb fűnyíró.

Akár egy klasszikussal motorozik a vidéki tájakon, akár a legújabb típussal rója a köröket a versenypályán, a VARTA® motorkerékpár akkumulátorok szüntelen szórakozást és izgalmakat kínálnak.

Powersports AGM:

Powersports AGM akkumulátoraink tervezésekor az extrém körülményekre összpontosítottunk. A fejlett AGM-technológiával, rendelkező kifinomult termék tartósan maximális energiaellátást biztosít és teljesen gondozásmentes

A Powersports AGM akkumulátorok legfontosabb előnyei:

Szárazon töltött akkumulátor Freshpack kiszerelésben (savcsomaggal)
Gondozásmentes, víz utántöltése nem szükséges
Megfelel a JIS-szabványnak
45˚-os dőlésszögig teljesen szivárgásmentes és kifolyásbiztos
Az AGM-technológia biztosítja, hogy az akkumulátor teljesítményromlás nélkül újra és újra feltöltődjön, majd kisüljön


Miért válassza a VARTA® Powersports AGM akkumulátorokat?

A Johnson Controls Power Solutions által kínált VARTA® Powersports AGM akkumulátorokban világszerte megbíznak ügyfeleink. A VARTA® Powersports AGM akkumulátorok hosszabb élettartamúak, kevésbé korrodálódnak és alacsonyabb a fenntartási költségük. Vigye járművét VARTA® technológiával dolgozó szervizbe, és megtapasztalja a kiváló akkumulátorcsere szolgáltatást.

Tovább