Ctek

A CTEK márka 1997-ben jött létre, a Creato Teknisk Utveckling AB által amelyet 1982-ben alapítottak. Ez a cég 1992 óta vezető akkumulátor gyártó, és azt a célt állított maga elé, hogy olyan professzionális minőségű akkumulátor töltő fejlesszenek, amelyik képes a maximális élettartalmot kihozni a mai modern akkumulátorokból. A fejlesztés soha nem áll le, folyamatosan fejlesztik a töltési techológiát, alkalmazkodva az új rendszerű akkumulátorokhoz. Ma már a CTEK egy világmárka. A töltők technikai adottságai, formavilága és töltési tulajdonságai páratlan a piacon. Ha minőségi, professzionális akkumulátor töltőt keres, akkor válassza a CTEK akkumulátor töltőit!

 

A márka legnépszerűbb modellje a lakossági felhasználók körében, a CTEK MXS 5.0 akkumulátor töltő, remek ár/érték aránnyal rendelkezik, tölthetünk vele autó-, és motorakkumulátort is, ráadásul rendelkezik egy speciális szulfátlanító technológiával is, amelyik még az idősebb akkumulátorokat is képes lehet működővé varázsolni.

 

Egyre népszerűbbek mostanában a START/STOP rendszerrel ellátott, környezetbarát autók. Azonban ezekben a járművekben az akkumulátorok, extrém terhelésnek vannak kitéve, a folyamatos indítás és leállás az akkumulátorok számára komoly megterhelést jelent. Az e célra fejlesztett speciális START/STOP AGM akkumulátorok jobban bírják ezeket a magasabb elvárásokat a hagyományos akkumulátorokhoz képest, de ha valaki csak városban használja a gépjárművet, rövid utakat megy vele, vagy akár több hétig nem használja azt, akkor nagyon nagy az esély arra, hogy idő előtt tönkremennek a méregdrága START/STOP akkumulátorok. Ilyen esetben jöhet jól a CTEK CT5 Start/Stop akkumulátor töltő amely minden gond nélkül megbírkózik az új START/STOP AGM akkumulátorok megfelelő csepptöltéséről.

 

ctek banner

 

ctek termékek - autoalkatreszaruhaz.hu

Tovább