QWP

14  termék
Akkumulátor

Előfordulhatott már Önnel, hogy egy hideg téli reggelen az akkumulátor nem megfelelő állapota miatt nem tudja beindítani a motort, akkor biztos megértette az akkumulátor létfontosságú szerepét a gépjármű számára.

Az akkumulátor folyamatos áramforrás: nem termel, hanem vegyi energia formájában elraktározza az elektromos áramot. A parkolóban vagy a motor indításakor az akkumulátorból elhasznált elektromos energiát vezetés közben a generátor pótolja, a fogyasztási és feltöltési folyamatok időszakosan ismétlődnek.

A haladóbb technológiájú gépjárművek hatására, melyek több összetettebb elektromos készülékekkel rendelkeznek, az akkumulátorgyártók egyre megbízhatóbb áramforrásokat kezdtek gyártani. A modern akkumulátoroknak hosszabb működési élettartamot kell biztosítaniuk, karbantartás igénye nélkül, magas hidegindítású erő és a motortérben levő magas, illetve télen az alacsony hőmérsékleteknek való ellenállás mellett.

Ezeknek a jelentősen eltérő viszonyoknak felelnek meg a QWP Ultra Power akkumulátorok, melyek megvásárlásakor egy magas műszaki értékű, nagyon jó ár - érték arányú terméket tudhat autójában.

Tovább