Powersports Freshpack akkumulátor

varta akkukereső

Tovább
-9%
Külső raktáron
Kedvencekhez
28 490 Ft
31 339 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
 

Függetlenül attól, hogy milyen járműve van, mi rendelkezünk a hozzá megfelelő akkumulátorral. Tekintse meg hogyan lehetnek VARTA® Powersports akkumulátoraink segítségére, hogy a járművei csúcsformát hozzanak, legyen az akár motorkerékpár, ATV, UTV, jet ski, robogó, hójáró vagy a legmodernebb fűnyíró.

Akár egy klasszikussal motorozik a vidéki tájakon, akár a legújabb típussal rója a köröket a versenypályán, a VARTA® motorkerékpár akkumulátorok szüntelen szórakozást és izgalmakat kínálnak.

Powersports Freshpack:

Az ólmos-savas akkumulátor-technológiával készült Powersports Freshpack már az első fordulattól kezdve megbízható indítóerőt kínál. Az akkumulátor még a legnagyobb igénybevételt jelentő körülmények között is folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújt.

A Powersports Freshpack akkumulátorok legfontosabb előnyei:

Szárazon töltött akkumulátor Freshpack kiszerelésben (savtartóval)
Megbízható indítóerő melegben és hidegben
Rázkódásálló robusztus konstrukció – rázós utakon, hóban, vagy hullámok hátán
Megfelel a JIS-szabványnak
Teljesen szivárgásmentes és kifolyásbiztos (csak egyenes helyzetű beszereléshez)

Miért válassza a VARTA® Powersports Freshpack akkumulátorokat?

A Johnson Controls Power Solutions által kínált VARTA® Powersports Freshpack akkumulátorokban világszerte megbíznak ügyfeleink. A VARTA® Powersports Freshpack akkumulátorok hosszabb élettartamúak, kevésbé korrodálódnak és alacsonyabb a fenntartási költségük. Vigye járművét VARTA® technológiával dolgozó szervizbe, és megtapasztalja a kiváló akkumulátorcsere szolgáltatást.

Tovább