Silver Dynamic AGM autó akkumulátor

varta akkukereső

Tovább

Akár első alkalommal autótulajdonos és a legjobb standard akkumulátort keresi, vagy biztonságos és hosszan tartó akkumulátort keres családi autójához, vagy csak a lehető legkiválóbb energiaellátást szeretné, a VARTA® gépjármű akkumulátoraink megfelelnek igényeinek.


Varta Silver Dynamic AGM:

Ha a legfejlettebb AGM-technológiával rendelkező VARTA® Silver Dynamic AGM akkumulátort választja, akkor kiemelkedő, a legnagyobb energiaigényű járművek és berendezések meghajtására is képes akkumulátor lesz a kezében. Ez az akkumulátor a hagyományos akkumulátorok üzemképességi szintjénél háromszor többet nyújt. A kiegészítő PowerFrame® rácstechnológia nagy indítóerőt biztosít. Az akkumulátor a legkorszerűbb megoldást kínálja az akadozó forgalom idejére, amikor gyakran kell megállni és elindulni.

A Silver Dynamic AGM akkumulátorok legfontosabb előnyei

Hosszabb életciklus, a hagyományos akkumulátorral összehasonlítva
A speciális Start-Stop funkcióval bíró energia-visszanyerő fékrendszeres
járművek számára tervezve
Az AGM (Absorbent Glass Mat) technológia a nagy teljesítményű motorok és nagy felszereltségű gépkocsik számára kiemelkedő teljesítményt kínál
Tiszta gyártás – 20%-kal kevesebb energiával és 20%-kal kisebb, üvegházhatást kiváltó gázkibocsátással. Zárt újrahasznosítási rendszer, ecosteps® kiegészítéssel – az erőforrások megőrzésével, egyszersmind a környezet védelmével.
A PowerFrame® rácstechnológia kiváló teljesítményt nyújt az indításkor, és megbízható a teljesítménye is
Kialakítása következtében ez az akkumulátor nem szivárog még akkor sem, ha törött

Tovább