G3 Ferrari G10032 EVO PIZZERIA SNACK NAPOLETANA elektromos pizzasütő fekete/fekete színben

Raktáron 35 db

HÁZI PIZZA, MINT A LEGJOBB PIZZERIÁBAN G3FERRARI DELIZIA RED-VEL


Pizzára vágysz? Nem kell Olaszországba utaznod, hogy teljes illatában és ízében élvezzed az eredeti olasz pizzát, mert a G3Ferrari Napoletana EVO Pizza elektromos sütővel akár otthon is elkészítheted. Az eredeti G3 Ferrari Forno Pizza a pizzasütők királya, hiszen a gyártónál fejlesztették ki elsőként még az 1980-as években és a világ pizzakészítő gépeinek rangsorának élén áll. Csak ki kell próbálnod, hogy megértsd, miért!


Ha szereted az igazi nápolyi pizzát, tudod, hogy a tészta és a hozzávalók nem minden. A sütés alapvető szerepet játszik a jól sült pizzaalap jellegzetes aromájának és a tészta megfelelő ropogósságának elérésében, amelyet a legjobb olasz pizzériákban is készítenek. A Forno Pizza NAPOLETANA EVO készített pizzát a kifogástalan sütéséről ismerheted fel, amely anélkül teszi illatossá és izletessé az alapot, hogy kiszárítaná a feltéteket.


400°C-on, CSAK 5 PERC KELL, HOGY A PIZZA TÖKÉLETES LEGYEN! A G3FERRARI NAPOLETANA EVO dupla kőlappal!

Garancia idő
12 hónap
-9%
Bolti ár: 62 689 Ft
Online ár: 56 990 Ft
Kezdete: 2024.03.29  
Az Online ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről