Girmi RB90 MastroChef Professzionális, multifunkciónális robotgép, aprító, keverő, daraboló

Külső raktáron

Az olasz Girmi MastroChef RB 90 professzionális, multifunkciós robotgéppel rengeteg időt megtakaríthat. A nagy, 1.200 köbcentis tartálynak köszönhetően tökéletes kisebb, vagy nagyobb zöldségek aprítására, darabolására, keverésére. Soha nem volt még ilyen egyszerű az étel előkészítése.
A technológialag innovatív és esztétikailag kifinomult Girmi MastroChef álló kialakítását úgy tervezték az olasz mérnökök, hogy könnyen találjon neki helyet a konyhában, a munkalapon. Kompakt kialakítása kényelmes használatot és tárolást tesz lehetővé. A 600W-os teljesítmény, az állítható feldolgozási sebesség minden alkalommal a legjobb eredményt garantálja. 
Tökéletes keveréshez, homogenizáláshoz, tökéletes mártások, szószok készítéséhez. A Girmi MastorChef robotgép ideális hús és hal darálására, aprítására, feldolgozására. Kenyér és sajt reszelésre, burgonya pürésítésére, zöldségek szeletelésére, akár julienne méretben, valamint tojás és tejszín felverésére és keverésére. A tartozékok és a tál teljesen szétszedhető, így biztosítva a gyors és egyszerű tisztítást.

Garancia idő
12 hónap
-9%
Bolti ár: 32 989 Ft
Online ár: 29 990 Ft
Kezdete: 2024.04.19  
Az Online ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről